Terapi diri wanita

Urut wanita

Urutan kepala dan wajah

Lesu badan dan muka dh mula nampak tak bermaya
Bagi ibu yang bekerja , pastinya bulan Ramadan ini bertambah penat untuk uruskan keluarga.
setiap titis peluh ,penat anda itu syurga menanti
Berbakti pada keluarga. 😍😘
.
4pagi bangun untuk masak @ panaskan lauk sahur
6pagi siapkan anak -anak untuk ke sekolah
8pagi sudah berada di tempat kerja
4.30petang ,otw balik redah jam
5.30ptg bersilat di dapur @ di bazar mencari juadah
7.00mlm bersedia berbuka
7.30mlm bersilat pula di singki dapur untuk kemas segala yg tinggal
8.mlm ke masjid/surau/atau terawikh di rumah
10.30 malam adalah waktu rehat sehingga esok pagi bangun balik.

Hebat ibu ,kakak, adik dalam bulan ini.

Tapi awas kesihatan perlu dijaga
Lesu lemah dan dimata ada eye bag😲
Sakit -sakit badan dh mula terasa😢
Perut kembung , pedih ulu hati,gastrik menyerang.😵
Keracunan makanan 🤮
Mula terasa mcm nk demam dan sakit tekak 🤢🤧

Tips utk kesihatan berpanjagan

Urutan Wajah dan kepala
Ia memberikan kesegaran dikala lesu ,muka yg kusam akan berseri -seri. Ambil masa sedikit sebelum tidur utk letak
Cream malam, serum wajah dan urut -urut manja wajah anda.

Urutan badan @ sapu bam angin untuk kelegaan
Ia dapat memberikan kesegaran, memberikan otot kelegaan.
Terapi diri anda ibu.

Lulur badan wangi
Melembutkan kulit dan membuang sel kulit mati agar lebih cerah di hari raya dan bau yang memberikan kesegaran.

Mandi air yang diperah dgn limau purut
Air ini memberikan satu aromateraphy pada enegry badan anda.

.
Ada waktu hujung minggu , boleh dapatkan hidmat rawatan ,terapi daripada Azura Spa And Wellness

018 900 9493
http://www.wasap.my/60189009493/booking

Bekam di kepala

Jgn ambil mudah. Bekam kepala seeloknya cukur rambut. Di situ kita npk kulit nk di bekam, adakah boleh dibekam,kesan benjol normal atau tidak. npk jelas tempat rawatan yg nk dibuat. Kulit kepala bersisik atau berkerak ke.. kalau byk kelimumur plk pertanda
jangkitan kulat pada kulit kepala yg berpunca drpd pertumbuhan yis yang biasa ada pada kulit. terdapat radang pada kulit kepala, yis berkenaan akan berkembang sehingga berlakunya dermatitis seborea. Jadinya perlu bersih sblm melakukan bekam dan selepas berbekam.

Skrg mudah ada mesin vacum yg blh digunakan untuk berbekam. Tak perlu cukur rambut, tapi adakah anda tahu kebaikkan dan keburukkan nya.

Di hospital jika berlaku luka di kepala, pihak hospital akan mencukur kawasan rambut yg luka. Supaya jelas melihat keadaan sblm memberikan rawatan.

Nor Azura Idris

Rawatan bekam ke rumah

Alhamdulillah

Selesai rawatan di rumah Puan Iza Ampang

Beliau mengalami masalah kerap sakit kepala dan sering mengantuk .

.

Pilihan berbekam sebelum puasa mmg tepat untuk menyegarkan badan

.

Akan datang pada puasa Ramadan 2019

Rawatan bekam tetap diteruskan

Tempahan boleh di buat di

http://www.wasap.my/60189009493/bekambooking

Bekam operasi cuti raya cina

Bekam wanita

Perhidmatan semasa raya cny saya tetap beroperasi seperti biasa.

Perhidmatan #bekam #bekamwanita ini akan dilakukan di rumah pelanggan.
.
Pelanggan perlu menyediakan ruang yg besar utk melakukan rawatan.
.
Boleh dilakukan sama ada di ruangtamu @ dibilik.
.
Toto @ tilam diperlukan utk baring.

#bekam #bekamsunnah #bekamwanita #azuraspaandwellness
#urut #urutwanita #urutkerumah #bekamdarah
#bekamwanitanosatumalaysia

Bantu isteri elak depresi

​Sebenarnya tak susah sangat untuk elakkan depresi seorang surirumah yang 24 jam hadap dinding rumah yang bisu dan anak yang sering menangis.

Especially kalau kau orang yang dekat dengan mereka. Suami. Kakak. Adik. Abang. Jiran.

Cukup kau bagi dia masa bersendiri tak pegang anak, tak hadap sinki dapur yang belengas, rumah sepah, bagi dia masa untuk diri sendiri. 

Kengkadang kalau dia cakap dia nak keluar kejap cari itu ini, kau kena faham yang dia cari bukan barang sangat pun tapi dia sedang cari diri dia yang hilang tenggelam dalam rutin harian. 

Kau offer untuk jaga anak dia sekejap. Untuk 1-2 jam sahaja. Kau ingat dia boleh ke keluar lama-lama tak teringat anak di rumah? 
So untuk 1-2 jam itu biar dia puas meluang masa untuk diri sendiri, melayan diri sendiri tanpa dengar tangisan anak-anak.
Kemana dia pergi itu terpulang.mungkin dia ingin ke spa untuk bermanja,mungkin ingin dapatkan rawatan urutan,mungkin beliau nk ke gym bg sihatkan badan. Mungkin pg shoping membeli barangan sendiri.

Dengan cara tu dia bukan hanya ‘heal’ diri sendiri dia juga selamatkan anak-anak daripada hadap seorang ibu yang bertukar jadi naga hanya kerana perkara kecil seperti tertumpah air. 

Ini mungkin benda remeh bagi sesetengah orang, “Elehhh alaasan je tu, dah jadi mak kena la jaga anak nak buat macam mana?”  
Sebabkan manusia macam ni la sebanyak mana ibu-ibu yang letih lelah jiwa raga mereka yang mulanya sangkakan mereka ‘supermom’ boleh buat semua benda, akhirnya collapse. 
End up dapat sakit mental. Benda ni tak jadi sehari dua, mungkin makan tahun. Tapi jika si ibu dah mula tunjuk tanda, tolong jangan ignore. Offer her a helping hand.
“Dah teruk nau aku tengok ko ni Limah, dah g la rehat aku jaga anak-anak ko kejap. Kalau ko nak keluar pun takpe aku jagakan. Have your time ok.” Offer pada limah kadang membuat ia senyun lebar.
Lagi indah andainya suami yang offer
“Letih ye sayang? Meh abang jaga bebudak ni, sayang p rehat dalam bilik, biar je la dulu dapur and rumah sepah. Nanti abang settlekan.” Atau abg dh booking tukang urut , syg rehat betulkan urat dulu

Dia dah hadap 24jam apa salahnya untuk dia ignore untuk beberapa ketika dan biar orang lain handle. 
Sebagai ibu juga perlu tahu limit jangan nak jadi supermom sangat. Accept and embrace ourselves. Is ok rasa down seketika rasa nak bersendiri seketika. 
Kalau takde orang nak tolong jagakan anak-anak cari orang yang boleh dengar apa kita nak cakap tanpa judge kita.
At the end of the day, Allah is there for us let’s strengthen our inner self dengan DOA dan SOLAT. 
Semoga Allah bantu semua ibu-ibu yang struggle setiap hari untuk ikhlas. Moga mereka yang terdekat diberi hikmah untuk meringankan ibu-ibu, bantu elak depresi.

Urutan bekam wanita 018 9009493

Bekam wanita Bandar Tasik Selatan

Assalamualikum

Masih mencari jurubekam , urutan wanita terus ke rumah

Harini sy bekam wanita dan urut wanita ke Taman Castlefield

Selain kawasa ini saya juga boleh ke rumah sekitar tbs dan sg besi

Bekam wanita memberikan kelebihan bagi anda yang susah untuk ke pusat rawatan

Pada tahun 2018 adalah tahun ke 7 sy dalam bidang rawatan ini.

Anda boleh follow ig sy :bekam wanita @ fb :bekam wanita

018900 9493

Bekam 2018 tarikh sunnah

Selamat Tahun baru kepada semua pelanggan Azura Spa and Wellness diucapkan moga sentiasa sihat dan ceria selalu

Untuk maklumat rawatan bekam wanita azura terus ke rumah anda mengikut destinasi kediaman dgn *harga rawatan masih sama seperti tahun-tahun lepas*

Tiada kenaikkan harga bagi setiap rawatan yang ditawarkan

Harga Rawatan Seperti

👉🏻 *Bekam* *unlimited* *cup*
💰Rm100 seorang
_mengambil tekanan darah_
_Asas rawatan bekam angin+bekam darah +freeAddoncuppingbergantungpadakondisibadan_

👉🏻Urutan 1 badan
💰RM 100
_1jam -1jam 30minit_
_Bergantung pd urat, Angin dan saiz badan_

👉🏻Urut dan Bekam super hot servis
💰Rm160

👉🏻Urut berlulur
💰Rm130
_tak menggunakan minyak digantikan dgn lulur wangi_

👉🏻Urut menggunakan lulur + bekam unlimited cup
💰Rm 170

Trasport caj bergantung pada kawasan mengikut km dan tol

Terima kasih kerana memilih rawatan dengan sy Azura.
.
Hari sunnah berbekam pada 5/7/9 bulan satu kini kembali lagi untuk tempahan boleh Whatsapp sy di
018 900 9493
018 900 9493
018 900 9493
Call sy kurang jawab kerana urusan melalui hidmat pesanan Sms / whatsapp sahaja.

Sunnah bekam

Assalamualikum
.
Hari sunnah berbekam kini kembali lagi.
.
Tarikh Sunnah Berbekam
6.12.2017 (rabu)
8.12 2017 (jumaat)
10.12.2017 (Ahad)
.
Antara promosi

💕Bekam unlimited cup + Normal Facial wajah + urutan sengkak wajah+ termasuk caj trasport Rm180 (Promosi hanya sah pada Desember 2017)
.
💆Harga bekam normal unlimitedcup Rm100
Caj mengikut kawasan kediaman.

0189009493
Nor Azura Idris
Intagram :bekam wanita

Bekam dan urut ke rumah

[ PERKHIDMATAN URUT DAN BEKAM KE RUMAH ANDA ]
.
Servis urutan dan Bekam dari Rumah ke Rumah khas untuk Wanita sahaja. ( LELAKI TIDAK BOLEH ! )
.
===========
SERVIS URUT dan BEKAM
===========
.
Urut Badan

Urut Seri Muka

Urut Sebelum & Selepas Bersalin

Bekam wanita

Bekam wajah

Hari & Waktu Urut :
SETIAP HARI

10 Pagi

2.30 Petang

8.30 Malam
.
================================
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya
================================
.
➡ Nama : NOR AZURA IDRIS
➡ SMS/Whatsapp : 018 900 9493
.
⇛ Servis Area : Sekitar KL DAN SELANGOR
.
Berminat Nak Urut Dan Bekam?
——————————
.
Sila buat temujanji dulu.
Untuk tempahan/booking hendaklah dibuat awal sebab takut penuh.
InsyaAllah selesai kerja,segala pertanyaan, call,wasap atau PM,saya akan reply dgn secepat mungkin.

[ JIKA SAYA TAK JAWAB CALL BERMAKNA SAYA SEDANG BEKERJA , DISYORKAN WHATSAPP UNTUK LEBIH MUDAH SEGALA URUSAN . INSYAALLAH SELEPAS SELESAI KERJA SAYA REPLY , HARAP BERSABAR YE

NOR AZURA IDRIS

AZURA SPA AND WELLNESS

0189009493

Berbekam membantu sihatkan badan

Di Azura Spa and Wellness yang membuat rawatan bekam ke rumah mengamalkan Alatan bersih yg di strill dan dibasuh secara mengikut prosidur pembasuhan cup bekam..

Perhidmatan bekam ke rumah sekitar kuala lumpur pula dibuat ,alatan diletakkan kedalam bag khas .

Jarum rawatan bekam pakai buang setiap pelanggan.

Penggunaan antiseptik sebagai pembasmi kuman pada akhir rawatan

Untuk maklumat rawatan boleh membuat pertanyaan sila wasap saya http://wassap.me/60189009493

Bekam ke rumah

Bekam

Persediaan bekam ke rumah biasanya sy akan membawa bag rawatan seperti di dalam gambar.

Rawatan bekam ke rumah ini banyak mendapat permintaan wanita

Malah selain bekam, urutan juga mendapat permintaan.

Bayangkan seharian penat dgn aktiviti kerja & keluarga .tiada masa untuk ke spa ,perhidmatan bergini memberikan perluang pada wanita untuk menjaga kesehatan badan dengan melakukan rawatan di rumah

Di Azura Spa And Wellnes home care service turut menyediakan rawatan seperti

Urut wanita

Penjagaan berpantang

Bekam wanita

Facial

Bertungku

Lulu wangi badan

Mandi bunga

Rawatan ini dibuat di rumah pelanggan jadi anda tak perlu berpenat ke pusat rawatan atau spa.

Apa yang perlu anda lakukan hanya whatsapp ke 0189009493 azura untuk tempahan.

Fokus perhidmatan bagi Bekam wanita.


Saya Nor Azura idris membuat bekam wanita , bekam perempuan.

Perhidmatan Bekam Wanita ini di buat sekitar kuala lumpur dan selangor. Pusat bekam sy di Ampang.

.

Jika anda ingin review folio perniagaan sy dan aktiviti boleh lihat di insta : Bekam Wanita , fb page: bekam wanita .

Segala pertanyaan rawatan bekam wanita blh berhubung di talian 0189009493 Azura.

Bekam sunnah

#azuraspaandwellness

#bekamwanitanosatumalaysia

#bekam #bekamwanita #bekamkerumah ​

PUSAT BEKAM AMPANG 0189009493

Bekam

Rawatan bekam bagi wanita


Rawatan bekam wanita, bekam wanita, pusat bekam, bekam darah, bekam, bekam jerawat, bekam wajah, bekam basah.

Assalamualikum perhidmatan di atas saya buat bekam ampang pandan mewah , pusat bekam berhadapan Hospital Ampang, rawatan hendaklah buat tempahan, malah saya juga buat bekam ke rumah

.

nor azura idris

ig:bekam wanita

0189009493

Urut dan bekam wanita

Bekam

Bekam darah bekam wanita


Azura Spa And Wellness membuat hidmat perunding kesihatan dan rawatan dengan kaedah bekam dan urutan . Rawatan bekam terkenal di kuala lumpur dari 2011 sehingga sehingga kini. Pada 2016 ,perhidmatan ini di temuramah oleh harian metro , terdapat dua tajuk yang ditemuramah dan disiarkan pada 22 ogos & 28 november iaitu “alternatif rawatan kecantikan wanita” dan “bekam wajah”
Terdapat dua pilihan rawatan samaada rawatan ke rumah pelanggan atau ke home spa bekam wanita di Pandan Mewah Ampang.
Jurubekam bernama Nor Azura Idris mempunyai persijilan rawatan bekam dari berberapa pusat bekam dan mempunyai persijilan dari Sijil kemahiran Malaysia Tahap 3 bekam angin dan Urut terapi.

Perniagaan berdaftar SSM

Mempunyai Sijil Pengamal Rawatan 

Sedang belajar untuk menjadi pegawai penilai di akedemik latihan ciast

Membuat kursus urutan

Consultan kehamilan dalam rawatan tradisional
Review instagram: Bekamwanita

http://www.bekamrumah.wordpress.com

http://www.makbidan.wordpress.com
Nor Azura Idris

018 900 9493

Previous Older Entries

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

November 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930