Butik yang menjual kelengkapan ibu bersalin

Majlis perasmian butik Tatèh Wangsa Maju.

Sebelah sy Datin Amirah Owerner Butik Tatèh wangsa maju.

Kanan Amyra rosli dijemput untuk potong reben pada majlis itu.
.
Butik Tatèh
Adalah butik yang menjual kelengkapan ibu mengandung dan juga bayi
Terdapat juga produk makanan untuk bayi bermula 6bulan.

Harga lebih murah dr kedai butik lain
Pakaian bayi banyak pilihan
Bengkung ibu dalam pantang juga ada di jual
Set pengurusan taham uri (myuri) ada d jual.
Makanan untuk kesihatan ibu juga ada.

Location butik tatèh ni sebaris dgn butik anak ku wangsa maju / zawara cafe.

Nor Azura idris

Tukang urut bersalin kuala lumpur

Advertisements

FACIAL WANITA KE RUMAH

Print

PERHIDMATAN FACIAL WANITA KE RUMAH SEKITAR KUALA LUMPUR

Rawatan yang di buat termasuk rawatan bekam dan urutan wanita ke rumah

aktiviti dan oersijilan saya boleh dilihat di fb page bekam wanita atau insta bekam wanita.

harga facial bermula Rm60 bagi normal skin

dan 60-100 bagi skin yang bermasalah

Facial ke rumah

Adakah kulit wajah anda suram,kusam dan muram dek kerana masalah tona kulit wajah tak sekata? Jerawat? Jeragat? Parut kehitaman? Garis halus mula timbul? Kulit tak bermaya dan hilang seri?

Wah banyak soalan saya tanya. Ye la nk berikan harga super murah pada pelanggan sy Facial bermula Rm 60 je tau.

Apa rawatan yang akan di buat
cleansing Milk
cleansing Jel
Srub
Urut wajah
Masker

Rawatan 1jam setengah wah lama nya apa lagi yg dicucinya.. banyak lagi step facial yg sy akan buat, tp rugi jika sy beritahu anda.

Rawatan Facial boleh ke rumah anda atau ofice anda sekitar kuala lumpur.

Nor Azura Idris
018 900 9493

URUTAN WANITA BERGERAK

service urut badan wanita dan bekam wanita bergerak terus ke rumah anda

Kebaikan rawatan badan

  • Meningkatkan pengaliran darah
  • Memperbaiki systerm pernafasan
  • Mengurangkan kesakitan otot
  • Bantu meredakan tekanan penat berkerja
  • Bantu mengurangkan ketegangan urat

sekiranya anda mengalami sakit badan, inginkan rawatan permulihan, rawatan untuk wanita, juruurut ke rumah wanita. azura boleh ke rumah anda

servis urut dan bekam ke rumah pelanggan untuk wanita sekitar kuala lumpur dan selangor

  1. Mudah dan selamat
  2. Juru urut berpegalaman
  3. Anda tak perlu penat mencari spa
  4. Selesai rawatan boleh terus rehat
  5. Masa rawatan yang fleksible
  6. Jimat masa dan duit minyak
  7. Malah membantu anda untuk menjaga anak di rumah

 

Untuk tempahan sila whatsapp 0189009493

hanya whatsapp sahaja sy akan reply

 

Promosi 3 dalam 1

Assalamualikum
Selamat malam
😍😍😍😍😍😍😍

Servis manjakan diri pada minggu ini
🤓🤓🤓🤓🤓🤓

Alamak sejuk la nk mandi minggu ni,maklum la hujan setiap hari.☔☔☔
Ramai kenalan yg update status air shower🚿 mcm ais batu ,dh tak payah pg oversea
🗻🗻🗻⛄☃
Haaaa so u alls mandi kerap ke tidak setiap hari.

Jgn la takut dgn air sejuk, bagus juga mandi air sejuk untuk rawatan system badan kita.. memberikan haba2 kepanasan keluar tau.

Sy kalau blh nk mandi lama-lama rasa mcm tenang je.Nikmat dibawah pancuran air mcm berada di air terjun.

Eh cerita bab mandi air sejuk ni..minggu ni sy nk buat promosi la manja-manjakan diri dgn Urut berlulur supaya daki2 hilang. Kulit cerah mulus. Pastu mandi air sejuk.

Nk cerita lebih pon tak pandai sbb bila sy ke rumah pelanggan sy jenis tak kira waktu ,kadang borak2 lupa nk balik.

Cuma adakah anda semua selesa dgn rawatan dgn sy.

Jika ya pasti anda tak melepaskan perluang grap pakej minggu ni.

Nor Azura idris
018 900 9493

*Whatsapp Broadcast*

Bekam dan urut wanita Ampang

Perhidmatan bekam wanita dan urut wanita ampang

Kawasan yang sy boleh datang membuat rawatan sekitar Ampang pada waktu malam seperti
🚗bekam wanita Pandan Indah
🚗bekam wanita Pandan Jaya
🚗bekam wanita Taman Dagang
🚗bekam wanita Taman Cahaya
🚗bekam wanita Cempaka LRT
🚗bekam wanita PPR Ampang Hilir
🚗bekam wanita Bandar Baru Ampang
🚗bekam wanita Tesco Ampang
🚗bekam wanita Pandan Mewah
🚗bekam wanita Paragon
🚗bekam wanita Taman Muda
🚗bekam wanita Taman Kosas
🚗bekam wanita Bukit Indah
🚗bekam wanita Taman Lembah Jaya
🚗bekam wanita Bukit Belacan
🚗bekam wanita Taman Nirwana

#bekamwanita #bekamkerumah

Bekam dalam Uia

Harini sy masuk dlm uia untuk bekam pelajar wanita.

Bekam wanita ke kolej, mahallah

Bekam wanita Bandar Tasik Selatan

Assalamualikum

Masih mencari jurubekam , urutan wanita terus ke rumah

Harini sy bekam wanita dan urut wanita ke Taman Castlefield

Selain kawasa ini saya juga boleh ke rumah sekitar tbs dan sg besi

Bekam wanita memberikan kelebihan bagi anda yang susah untuk ke pusat rawatan

Pada tahun 2018 adalah tahun ke 7 sy dalam bidang rawatan ini.

Anda boleh follow ig sy :bekam wanita @ fb :bekam wanita

018900 9493

Suami nk isteri cantik

Suami yang sayangkan isteri, ringankan tangan hulurkan belanja untuk jaga kecantikan, sayangilah isteri walau apapun keadaannya. Nak cantik perlu modal

Isteri yang tiada pendapatan sendiri akan lebih pentingkan keperluan anak2 dari diri sendiri. Nak buat facial sebulan sekali malah setahun sekalipun susah. Kadang2 getah seluar dalam putus pun ikat dengan getah ikat tempe. Ini kenyataan. Lihatlah besarnya pengorbanan. Maaf ini sekadar pandangan saya sahaja. Coment dr xxx
.

.
Ye betol juga tu,kadang penat si isteri perlu juga terapi. Skrg sudah senang blh panggil home spa ke rumah terus..tak perlu usung ank bini ke mall mencari Pusat kecantikan.
.
Cukup sekadar rawatan seperti urutan
Lulur, facial, rawatan rambut dan rawatan kuku untuk isteri ..
.
Perhidmatan bergini sudah ada terapis ke rumah2. Nk susah apa..mungkin tak mampu dr segi kewangan, blh saja cari tukang urut bayar seiklas hati.
.
.
Nor Azura idris
Perawat tradisional dan Spa

Urut sakit Urat dan sle

Menjawab isu urutan pesakit sle

Contoh di atas adalah borang konsultasi sblm rawatan.

Assalamualikum..
Sy nk terangkan sikit sop urutan bg penyakit kritikal / penyakit berjangkit /penyakit under rawatan medical & pesakit yg mengambil banyak ubatan.

1) Sepatutnya terapis urutan itu perlu mengambil maklumat pelanggan, chek tahap kesihatan pelanggan
2)Pelanggan perlu jujur memberitahu sakit dan pengambilan ubatan semasa
3)Terapis akan terangkan prosidur rawatan
4)Sebelum rawatan pelanggan perlu tanda tangan borang ini utk pengesahan dan bersetuju menerima rawatan ke dua belah pihak
.
Terdapat penyakit yg perlu terapis menggunakan sarung tangan semasa urutan,
Jenis minyak juga perlu dititik beratkan supaya pelanggan tak ada infaksi /gatal2 selepas itu.
.
Tak kisah tukang urut ada sijil ke diploma ke,pegalaman ke janji dia tahu prosidur urutan , tahu jenis penyakit,tahu rawatan yg di buat.
.
Bila tiada borang, jika dh jadi lebam2 mcm ni ,en /tuan/puan dh xblh nk bawa kes ini ke peringkat claim, @ rujukan dokter..malah terapis seperti kami juga inginkan maklumbalas selepas menerima rawatan.

Pelanggan perlu merujuk perawat selepas menerima rawatan jika terjadi kontra indikasi.

Nor Azura Idris
Terapis tradisional dan Spa

Skm bekam angin

Skm urut terapi

Skm perhidmatan estetik

Bekam 2018 tarikh sunnah

Selamat Tahun baru kepada semua pelanggan Azura Spa and Wellness diucapkan moga sentiasa sihat dan ceria selalu

Untuk maklumat rawatan bekam wanita azura terus ke rumah anda mengikut destinasi kediaman dgn *harga rawatan masih sama seperti tahun-tahun lepas*

Tiada kenaikkan harga bagi setiap rawatan yang ditawarkan

Harga Rawatan Seperti

👉🏻 *Bekam* *unlimited* *cup*
💰Rm100 seorang
_mengambil tekanan darah_
_Asas rawatan bekam angin+bekam darah +freeAddoncuppingbergantungpadakondisibadan_

👉🏻Urutan 1 badan
💰RM 100
_1jam -1jam 30minit_
_Bergantung pd urat, Angin dan saiz badan_

👉🏻Urut dan Bekam super hot servis
💰Rm160

👉🏻Urut berlulur
💰Rm130
_tak menggunakan minyak digantikan dgn lulur wangi_

👉🏻Urut menggunakan lulur + bekam unlimited cup
💰Rm 170

Trasport caj bergantung pada kawasan mengikut km dan tol

Terima kasih kerana memilih rawatan dengan sy Azura.
.
Hari sunnah berbekam pada 5/7/9 bulan satu kini kembali lagi untuk tempahan boleh Whatsapp sy di
018 900 9493
018 900 9493
018 900 9493
Call sy kurang jawab kerana urusan melalui hidmat pesanan Sms / whatsapp sahaja.

Bekam rumah ke rumah

Selepas berbekam akan rasa sedap badan,ada juga pelanggan yg pertama kali rawatan mungkin rasa tak selesa,bisa,gatal,

Jangan risau kebiasaanya keadaan bergitu tak lama, hanya mengambil masa 2.3hari sahaja.

Perhimatan bekam wanita dibuat sendiri oleh sy Azura.

Saya terus ke rumah pelanggan sekitar KL dan sel..

Pertanyaa blh whatsapp 0189009493

Harga bekam 2018

#bekam #bekanwanita

Assalamualikum
Perhidmatan Bekam Wanita pada 2018 ke rumah pelanggan
Harga rawatan Rm100 bekam unlimited cup
Trasport caj akan dikenakan bergantung pada jarak dan kawasan.
.
Untuk maklumat lanjut blh whatsapp sy azura
0189009493
#bekam #bekamwanitanosatumalaysia #bekamwanita #bekamkerumah #bekamdarah

BEKAM WANITA KE RUMAH

AZURA 2017 DES

BEKAM WANITA AMPANG

Assalamualikum perhidmatan bekam wanita terus ke rumah

Facial ke rumah

Terlalu Sibuk Bekerja? Ini Cara Terbaik Untuk Anda ‘Memanjakan Diri’. Relaks.

Tak perlu risau ,kerja dari subuh sehingga Magrib, bab kata orang keluar gelap,balik gelap.

Relaks anda boleh dapatkan hidmat Urutan badan terus ke destinasi Rumah.

Dapat urutan satu badan , terus boleh tido , tak perlu risaukan

Parking

Jem

Tunggu je tukang urut datang ke rumah ,arhh mudah, mudah urusan harian. Nk lebih ketenangan jom buat Normal Facial , sampai mata pon rasa sejuk!! Sejuk pakai masker membuatkan muka rasa segar.

Nk dapatkan perhidmatan Urut, perhidmatan Facial ke rumah.

Whatsapp segera di

Azura spa and wellness

018 900 9493

Urut bekam facial terus ke rumah pelanggan

Previous Older Entries Next Newer Entries

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

July 2018
M T W T F S S
« Jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031