BEKAM WANITA KE RUMAH

AZURA 2017 DES

BEKAM WANITA AMPANG

Assalamualikum perhidmatan bekam wanita terus ke rumah

Advertisements

Facial ke rumah

Terlalu Sibuk Bekerja? Ini Cara Terbaik Untuk Anda ‘Memanjakan Diri’. Relaks.

Tak perlu risau ,kerja dari subuh sehingga Magrib, bab kata orang keluar gelap,balik gelap.

Relaks anda boleh dapatkan hidmat Urutan badan terus ke destinasi Rumah.

Dapat urutan satu badan , terus boleh tido , tak perlu risaukan

Parking

Jem

Tunggu je tukang urut datang ke rumah ,arhh mudah, mudah urusan harian. Nk lebih ketenangan jom buat Normal Facial , sampai mata pon rasa sejuk!! Sejuk pakai masker membuatkan muka rasa segar.

Nk dapatkan perhidmatan Urut, perhidmatan Facial ke rumah.

Whatsapp segera di

Azura spa and wellness

018 900 9493

Urut bekam facial terus ke rumah pelanggan

Promosi Bulan Desember

Bekam Urut Facial

Assalamualikum.

Perhidmatan Bekam dan Promosi tahunan

Normal facial + Bekam

Normal facial + urutan 1 badan

Lilin Resdung + Normal Facial + Lulur Badan

Hanya Rm180 terus ke rumah anda.

.

Normal facial ini termasuk

👉🏻Remove makeup
👉🏻Clensing milk
👉🏻Clensing jel
👉🏻 Scrub Wajah
👉🏻steam wajah (Jika Perlu bg mereka berjerawat)
👉🏻Extration Fokus pd Hidung

👉🏻Massage Muka
👉🏻Clensing Jel

👉🏻Masker sejuk
👉🏻Toner
👉🏻Pelembap/UV

Best kan dapat berfacial di rumah tak perlu ke spa.

Bekam rawatan jerawat

Assalamualikum. Selamat pagi
Rawatan bekam Harini bermula jam
10 pagi
2ptg
8mlm
.
Untuk bekam wajah puan / cim perlu menghantar gambar keadaan wajah untuk saya mengenalpasti keadaan wajah & rawatan yang sesuai.

Bekam wajah sememangnya elok untuk mereka yang mempunyai jerawat bernanah.
Bekam perlu dibuat dalam 3 kali rawatan bagi mendapatkan kesan yang betul2 kering .
Wajah selepas berbekam tidak dibenarkan memakai make up.
.
Pertanyaan lanjut boleh hubungi
Azura
0189009493

Penyakit ketika meningkat usia

Assalamualikum..

Harini saya  nak ceritakan dua penyakit yang sering timbul ketika usia meningkat iaitu gout dan sakit sendi.

Gout terjadi daripada lebihan asid urik (karbon,nitrogen,oksigen, dan hidrogen yang berbentuk garam) daripada makanan yang tinggi dalam purin seperti daging merah, organ dalaman, makanan laut dan telur kuning. Apabila makanan yang di makan terlalu berlebihan badan kita akan memecahkan purin kepada asid urik sebelum disalurkan ke bahagian buah pinggang,apabila kadar asid urik terlalu tinggi dalam darah (hyperuricemia) , kristal yang tajam akan terbentuk di antara sendi-sendi terutama sendi di kaki yang akan mengakibatkan terjadinya gout.

Sakit sendi ketika meningkat usia disebabkan oleh faktor apabila tulang rawan telah haus disebabkan faktor usia menyebabkan tulang tulang bergeseran sesama sendiri, keadaan ini mengakibatkan rasa sengal2 pada tulang,bengkak, dan ketidakselesaan.Pergerakkan harian akan terbatas, adakalanya sakit sendi ini sehinggakan tidak boleh solat dalam keadaan berdiri, perlukan bantuan kerusi semasa solat,Malah sakit sendi ini juga disebabkan berat badan berlebihan.

Jadi saranan saya untuk kehidupan yang sihat, senaman sebagai tabiat harian, atau berkebun dapat membantu mensihatkan badan, bagi mengelakkan obesiti dan berikan badan kita berpeluh.. Makan makanan yang sihatkan system penhadaman dan tubuh badan, lebihkan meminum air putih.

Untuk kesihatan tradisi dianjurkan berurut bagi melancarkan dan menyedapkan system aliran darah dan saraf.

Nor Azura Idris

azura spa and wellness

0189009493

Sunnah bekam

Assalamualikum
.
Hari sunnah berbekam kini kembali lagi.
.
Tarikh Sunnah Berbekam
6.12.2017 (rabu)
8.12 2017 (jumaat)
10.12.2017 (Ahad)
.
Antara promosi

💕Bekam unlimited cup + Normal Facial wajah + urutan sengkak wajah+ termasuk caj trasport Rm180 (Promosi hanya sah pada Desember 2017)
.
💆Harga bekam normal unlimitedcup Rm100
Caj mengikut kawasan kediaman.

0189009493
Nor Azura Idris
Intagram :bekam wanita

Bekam dan urut ke rumah

[ PERKHIDMATAN URUT DAN BEKAM KE RUMAH ANDA ]
.
Servis urutan dan Bekam dari Rumah ke Rumah khas untuk Wanita sahaja. ( LELAKI TIDAK BOLEH ! )
.
===========
SERVIS URUT dan BEKAM
===========
.
Urut Badan

Urut Seri Muka

Urut Sebelum & Selepas Bersalin

Bekam wanita

Bekam wajah

Hari & Waktu Urut :
SETIAP HARI

10 Pagi

2.30 Petang

8.30 Malam
.
================================
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya
================================
.
➡ Nama : NOR AZURA IDRIS
➡ SMS/Whatsapp : 018 900 9493
.
⇛ Servis Area : Sekitar KL DAN SELANGOR
.
Berminat Nak Urut Dan Bekam?
——————————
.
Sila buat temujanji dulu.
Untuk tempahan/booking hendaklah dibuat awal sebab takut penuh.
InsyaAllah selesai kerja,segala pertanyaan, call,wasap atau PM,saya akan reply dgn secepat mungkin.

[ JIKA SAYA TAK JAWAB CALL BERMAKNA SAYA SEDANG BEKERJA , DISYORKAN WHATSAPP UNTUK LEBIH MUDAH SEGALA URUSAN . INSYAALLAH SELEPAS SELESAI KERJA SAYA REPLY , HARAP BERSABAR YE

NOR AZURA IDRIS

AZURA SPA AND WELLNESS

0189009493

Bekam dan facial

Bekam wanita ke rumah

PROMOSI Year And Sale
Azura Spa And Wellness menawarkan pakej promosi rawatan Facial dengan harga super murah.
Product yang digunakan berjenama Beauty Cottage
Masker yang sejuk.
.
Biodata perawat
Nor Azura Idris
Berumur 28tahun
Pengalaman dalam bidang bekam dan Urutan 6tahun
Mempunyai Sijil Kemahiran Malaysia Urut terapi dan Bekam angin Skm tahap 3
Malah baru sahaja menamatkan pembelajaran Sistem Latihan Dual Nasional SLDN dalam bidang
Beautician Aesthetician SKM tahap 2
.
Untuk tempahan boleh whatsapp dgn kod “Desember Promo” ke 0189009493

Berbekam membantu sihatkan badan

Di Azura Spa and Wellness yang membuat rawatan bekam ke rumah mengamalkan Alatan bersih yg di strill dan dibasuh secara mengikut prosidur pembasuhan cup bekam..

Perhidmatan bekam ke rumah sekitar kuala lumpur pula dibuat ,alatan diletakkan kedalam bag khas .

Jarum rawatan bekam pakai buang setiap pelanggan.

Penggunaan antiseptik sebagai pembasmi kuman pada akhir rawatan

Untuk maklumat rawatan boleh membuat pertanyaan sila wasap saya http://wassap.me/60189009493

Bekam ke rumah

Bekam

Persediaan bekam ke rumah biasanya sy akan membawa bag rawatan seperti di dalam gambar.

Rawatan bekam ke rumah ini banyak mendapat permintaan wanita

Malah selain bekam, urutan juga mendapat permintaan.

Bayangkan seharian penat dgn aktiviti kerja & keluarga .tiada masa untuk ke spa ,perhidmatan bergini memberikan perluang pada wanita untuk menjaga kesehatan badan dengan melakukan rawatan di rumah

Di Azura Spa And Wellnes home care service turut menyediakan rawatan seperti

Urut wanita

Penjagaan berpantang

Bekam wanita

Facial

Bertungku

Lulu wangi badan

Mandi bunga

Rawatan ini dibuat di rumah pelanggan jadi anda tak perlu berpenat ke pusat rawatan atau spa.

Apa yang perlu anda lakukan hanya whatsapp ke 0189009493 azura untuk tempahan.

Unit perubatan tradisional komplementari

Assalamualikum

Harini azura nk share tempat rawatan tradisional yang dibuat di hospital kawasan Kuala Lumpur , Selangor, Putrajaya.

Pernah ada dengar unit Unit perubatan tradisional komplementari yang membuat rawatan tradisional.

Di mana yang ada unit ini?

Hospital Putrajaya

Hospital rehabilitasi cherass

Rawatan yang disediakan

Hospital Putrajaya

-Urut Malayu

-Akupuntur

-Terapi ibu selepas bersalin

Hospital Rehabilitasi cherass

-Urut Strok

-Akupuntur

-Ayurveda

.

Untuk dapatkan rawatan disini Pesakit Perlu mendapatkan SURAT RUJUKAN DOKTER.

Semasa membuat pendaftaran dokter dibahagian unit TCM ini akan membuat dignos penyakit dan memberikan berberapa borang rawatan tradisional.

Temujanji rawatan tradisional ini akan direkod kan oleh pengamal rawatan untuk sisi rawatan.

Pesakit perlu datang ke unit tradisional pada masa dan tarikh yang ditetapkan. Kalau boleh datang awal 15minit sebelum sesi rawatan

Harga rawatan jauh lagi murah daripada rawatan swasta

Ini antara harga yang dicaj kepada pesakit di hospital Putrajaya.

Nasihat saya :

Bagi mereka keluarga yang mempunyai masalah kewangan, dan bagi mereka yang mempunyai Penyakit Berbahaya seeloknya dapatkan rawatan dengan pengamal di iktiraf”

KELEBIHAN RAWATAN DI UNIT TCM INI

  • Pengamal / Perawat di iktiraf kemahiran dan teknik rawatan
  • Setiap pesakit mempunyai dokter yang membantu untuk melihat progress penyakit
  • Mempunyai tempat rawatan yang selesa

Untuk maklumat lanjut boleh baca di link ini

http://www.hpj.gov.my/portalv11/index.php/ms/2014-06-24-03-37-41/tcm-2

Penulisan dari

Nor Azura Idris

018 9009493

Bekam Wajah

kou.png

BEKAM

BEKAM WAJAH ATAU DIKENALI SEBAGAI BEKAM JERAWAT
BEKAM WAJAH Di buat di sekitar kulit muka bagi mengeluarkan darah, nanah, nasi . bekam wajah boleh membantu mereka yang mempunyai masalah jerawat bernanah, jerawat pasir, jerawat batu, resdung. Selepas berbekam kesan jerawat akan mengecut, dan kering.
Bagi mereka yang mempunyai masalah yang kritikal dapatkan nasihat dokter sebelum berbekam. Bagi mereka yang mempunyai kulit terhakis , nipis tidak digalakkan berbekam. Kerana akan mengeringkan wajah anda.
Dapatkan infomasi rawatan bekam wajah di
azura spa and wellness
nor azura idris
0189009493

Bekam sunnah

#azuraspaandwellness

#bekamwanitanosatumalaysia

#bekam #bekamwanita #bekamkerumah ​

Bekam masalah haid

14433161_1065233730180584_595074606904006821_n

 

TESTIMONI BERKESAN BEKAM MAMPU MENGATASI MASALAH SEGGUGUT BERPANJAGAN

Assalamualikum rawatan bekam dibuat oleh saya untuk sis ni berikutan masalah wanita iaitu haid tidak teratur dan segugut. rawatan dibuat kaedah bekam darah di berberapa point di belakang badan.

.

Perhidmatan bekam wanita

azura

0189009493

Bekam Darah Ke Rumah

Raya dh habis tgl lg open house.
Makan terlebih ,sakit plk perot
Terlebih memasak ,sakit plk badan
Asyik kerja membasuh pinggan, sakit plk di pinggang. Itulah antara keluhan pelanggan saya minggu ni. Ada plk terseliuh kaki akibat berkasut tumit.muka jerawat makan berminyak dan kacang terlebih, blm lg yg ada sakit resdung mcm nk tercabut hidung digaru.
Rawatan urutan,tungku,bekam mendapat sambutan dibulan syawal kali ini. Beraya juga tp ingat kesihatan harus dijaga.
Hidmat rawatan terus ke rumah anda 0189009493
Azura

Raya dh habis tgl lg open house.
Makan terlebih ,sakit plk perot
Terlebih memasak ,sakit plk badan
Asyik kerja membasuh pinggan, sakit plk di pinggang. Itulah antara keluhan pelanggan saya minggu ni. Ada plk terseliuh kaki akibat berkasut tumit.muka jerawat makan berminyak dan kacang terlebih, blm lg yg ada sakit resdung mcm nk tercabut hidung digaru.
Rawatan urutan,tungku,bekam mendapat sambutan dibulan syawal kali ini. Beraya juga tp ingat kesihatan harus dijaga.
Hidmat rawatan terus ke rumah anda 0189009493
Azura

nor azura idris
bekam wanita
018 9009493

Previous Older Entries

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031