Tarikh berbekam sunnah

Assalamualikum

Hari di sarankan berbekam

Terikh sunnah berbekam kini kembali pada bulan syaaban,dimana sebelum berpuasa pada bulan hadapan.

.

Jadi tempahan pada tarikh sunnah ini sgt digalakkan

Tarikh dan hari sunnah berbekam jatuh pada

23 april 2019 selasa

25 april 2019 khamis

27 april 2019 sabtu

.

Tempahan boleh di buat melalui whatsapp ke 018 900 9493

Azura

018 900 9493

Advertisements

Bekam wanita Ampang

Masih mencari perhidmatan bekam bagi wanita
Azura Spa And Wellness
Rawatan bekam ke rumah pelanggan

Pengamal rawatan juga ada menyediakan cup bekam baru/cup bekam disposable (pakai buang)
.
Jarum pasti pakai buang.

0189009493

Tarikh sunnah berbekam pada 2019

Bekam wanita

Hari berbekam terbaik

Sebarang pertanyaan

http://www.wasap.my/60189009493

Aurat Dijaga semasa berbekam

Sy masih amalkan kaedah bekam yg patuh syariah di mana
TIADA GAMBAR BERBEKAM DI LETAK KAN DI MEDIA SOSIAL TANPA IZIN PELANGGAN ..

Sy bukan jenis berlumba lumba dalam membuat rawatan dgn kaedah marketing mendedahkan aurat pelanggan
.
Pelanggan dibenarkan mengambil gambar semasa berbekam untuk simpanan sendiri.
Saya cuma repost gambar dari pelanggan
.
#bekam #bekamwanita #bekammurah #bekamkerumah #bekamsunnah #bekamkecantikan #bekamkualalumpur #azuraspaandwellness #bekamwanitanosatumalaysia

Bekam Wanita tak perlu takut tentang aurat

Bekam operasi cuti raya cina

Bekam wanita

Perhidmatan semasa raya cny saya tetap beroperasi seperti biasa.

Perhidmatan #bekam #bekamwanita ini akan dilakukan di rumah pelanggan.
.
Pelanggan perlu menyediakan ruang yg besar utk melakukan rawatan.
.
Boleh dilakukan sama ada di ruangtamu @ dibilik.
.
Toto @ tilam diperlukan utk baring.

#bekam #bekamsunnah #bekamwanita #azuraspaandwellness
#urut #urutwanita #urutkerumah #bekamdarah
#bekamwanitanosatumalaysia

Tempahan Bekam whatsapp 018 900 9493

Assalamualikum

Perhidmatan bekam dengan saya hanya perlu whatsapp

.

Oleh kerana sy tengah melakukan rawatan pada pelanggan sy tidak akan angkat call pelanggan untuk bertanyakan hal tempahan atau harga rawatan bekam dan urutan

.

Anda boleh whatsapp sy di

018 900 9493

018 900 9493

018 900 9493

Bekam Ampang

Bekam kawasan Ampang semasa musim raya cina akan dtg

.

Perhidmatan rawatan bekam ke rumah rumah sekitar ampang ,keramat dan cherass

.

Bagi mendapatkan maklumat rawatan boleh whatsapp sy di

018 900 9493

.

Saya hanya menerima whatsapp atau sms sahaja.

.

Call sy tidak angkat.

Tarikh sunnah berbekam

Tarikh sunnah berbekam kini kembali lagi

Untuk tempahan blh hubungi sy di 018 9009493

.

Pakej bekam kini mempunyai pilihan jenis cup bekam.

Promosi lulur badan

Lulur badan mampu menanggalkan daki di badan, melembutkan kulit.

Harga ini hanya untuk ampang.

#bekam #bekamwajah #bekamresdung #bekamampang #bekamkerumahkl #bekamkerumah #bekamwanita #urutprenatal #urutwanita #uruttradisional #urutkerumah #urutberpantang #urutantradisional

Perhidmatan Bekam Di Pejabat UMW

SATU KERJAYAAN BUAT KAMI
.
automotive industries sdn bhd @ dikenali sebagai UMW TOYOTA Motor Sdn Bhd, Pengeluar ekzos & component yg berkaitan ekzos.
.
Terima kasih pada automotive industries sdn bhd.
Kerana menjemput kami utk membuat terapi di sini selama 3 hari.
.
Bersama sy hari ini
Muhamad Shukor Darusa
Nor Azura Idris
Nur Medina

Perhidmatan bekam wanita ampang

Rawatan bekam bagi wanita ini dilakukan rumah ke rumah pelanggan. Jadinya pelanggan hanya perlu sediakan

  • Tilam kecil atau toto
  • Bantal kecil
  • Kain batik
  • Kain tuala

Peralatan bekam lain akan di sediakan oleh saya .

.

Esok masih ada kekosongan bekam pada waktu petang dan malam.

.

Hubungi Azura 018 9009493 untuk temujanji whatsapp sahaja.

Kursus bimbingan dan didikan anak anak kurang upaya

Bekam dan urut Ampang

#nasimanggey #kelapabaldi

Ini warung kita Bandar Baru Ampang

Ye sy berada sekitar sini untuk memberikan rawatan Urutan badan wanita & Bekam wanita

Ikuti sy di media sosial Insta Bekam Wanita

.

Membuat rawatan bekam dan urutan hanya utk wanita, isteri, kakak.

Terus ke rumah anda sekitar ampang.

Tempahan rawatan 018 9009493

Bantu isteri elak depresi

​Sebenarnya tak susah sangat untuk elakkan depresi seorang surirumah yang 24 jam hadap dinding rumah yang bisu dan anak yang sering menangis.

Especially kalau kau orang yang dekat dengan mereka. Suami. Kakak. Adik. Abang. Jiran.

Cukup kau bagi dia masa bersendiri tak pegang anak, tak hadap sinki dapur yang belengas, rumah sepah, bagi dia masa untuk diri sendiri. 

Kengkadang kalau dia cakap dia nak keluar kejap cari itu ini, kau kena faham yang dia cari bukan barang sangat pun tapi dia sedang cari diri dia yang hilang tenggelam dalam rutin harian. 

Kau offer untuk jaga anak dia sekejap. Untuk 1-2 jam sahaja. Kau ingat dia boleh ke keluar lama-lama tak teringat anak di rumah? 
So untuk 1-2 jam itu biar dia puas meluang masa untuk diri sendiri, melayan diri sendiri tanpa dengar tangisan anak-anak.
Kemana dia pergi itu terpulang.mungkin dia ingin ke spa untuk bermanja,mungkin ingin dapatkan rawatan urutan,mungkin beliau nk ke gym bg sihatkan badan. Mungkin pg shoping membeli barangan sendiri.

Dengan cara tu dia bukan hanya ‘heal’ diri sendiri dia juga selamatkan anak-anak daripada hadap seorang ibu yang bertukar jadi naga hanya kerana perkara kecil seperti tertumpah air. 

Ini mungkin benda remeh bagi sesetengah orang, “Elehhh alaasan je tu, dah jadi mak kena la jaga anak nak buat macam mana?”  
Sebabkan manusia macam ni la sebanyak mana ibu-ibu yang letih lelah jiwa raga mereka yang mulanya sangkakan mereka ‘supermom’ boleh buat semua benda, akhirnya collapse. 
End up dapat sakit mental. Benda ni tak jadi sehari dua, mungkin makan tahun. Tapi jika si ibu dah mula tunjuk tanda, tolong jangan ignore. Offer her a helping hand.
“Dah teruk nau aku tengok ko ni Limah, dah g la rehat aku jaga anak-anak ko kejap. Kalau ko nak keluar pun takpe aku jagakan. Have your time ok.” Offer pada limah kadang membuat ia senyun lebar.
Lagi indah andainya suami yang offer
“Letih ye sayang? Meh abang jaga bebudak ni, sayang p rehat dalam bilik, biar je la dulu dapur and rumah sepah. Nanti abang settlekan.” Atau abg dh booking tukang urut , syg rehat betulkan urat dulu

Dia dah hadap 24jam apa salahnya untuk dia ignore untuk beberapa ketika dan biar orang lain handle. 
Sebagai ibu juga perlu tahu limit jangan nak jadi supermom sangat. Accept and embrace ourselves. Is ok rasa down seketika rasa nak bersendiri seketika. 
Kalau takde orang nak tolong jagakan anak-anak cari orang yang boleh dengar apa kita nak cakap tanpa judge kita.
At the end of the day, Allah is there for us let’s strengthen our inner self dengan DOA dan SOLAT. 
Semoga Allah bantu semua ibu-ibu yang struggle setiap hari untuk ikhlas. Moga mereka yang terdekat diberi hikmah untuk meringankan ibu-ibu, bantu elak depresi.

Urutan bekam wanita 018 9009493

Previous Older Entries

Bekam Azura

0189009493 0122264478
Temujanji
Isnin-Jumaat =MALAM
Sabtu=4petang dan MALAM
Ahad-8pg-MALAM


Sila buat temujanji SEHARI SEBELUM
(SMS NAMA_JENIS RAWATAN_TARIKH_WAKTU KE 0189009493 Whatsapp 0122264478

azura

018-9009493
isnin - jumaat 8malam-11malam
sabtu 4petang-11 malam
ahad 8pagi-11malam

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

April 2019
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930