Perhidmatan Bekam Di Pejabat UMW

SATU KERJAYAAN BUAT KAMI
.
automotive industries sdn bhd @ dikenali sebagai UMW TOYOTA Motor Sdn Bhd, Pengeluar ekzos & component yg berkaitan ekzos.
.
Terima kasih pada automotive industries sdn bhd.
Kerana menjemput kami utk membuat terapi di sini selama 3 hari.
.
Bersama sy hari ini
Muhamad Shukor Darusa
Nor Azura Idris
Nur Medina

Advertisements

Perhidmatan bekam wanita ampang

Rawatan bekam bagi wanita ini dilakukan rumah ke rumah pelanggan. Jadinya pelanggan hanya perlu sediakan

  • Tilam kecil atau toto
  • Bantal kecil
  • Kain batik
  • Kain tuala

Peralatan bekam lain akan di sediakan oleh saya .

.

Esok masih ada kekosongan bekam pada waktu petang dan malam.

.

Hubungi Azura 018 9009493 untuk temujanji whatsapp sahaja.

Kursus bimbingan dan didikan anak anak kurang upaya

Bekam dan urut Ampang

#nasimanggey #kelapabaldi

Ini warung kita Bandar Baru Ampang

Ye sy berada sekitar sini untuk memberikan rawatan Urutan badan wanita & Bekam wanita

Ikuti sy di media sosial Insta Bekam Wanita

.

Membuat rawatan bekam dan urutan hanya utk wanita, isteri, kakak.

Terus ke rumah anda sekitar ampang.

Tempahan rawatan 018 9009493

Bantu isteri elak depresi

​Sebenarnya tak susah sangat untuk elakkan depresi seorang surirumah yang 24 jam hadap dinding rumah yang bisu dan anak yang sering menangis.

Especially kalau kau orang yang dekat dengan mereka. Suami. Kakak. Adik. Abang. Jiran.

Cukup kau bagi dia masa bersendiri tak pegang anak, tak hadap sinki dapur yang belengas, rumah sepah, bagi dia masa untuk diri sendiri. 

Kengkadang kalau dia cakap dia nak keluar kejap cari itu ini, kau kena faham yang dia cari bukan barang sangat pun tapi dia sedang cari diri dia yang hilang tenggelam dalam rutin harian. 

Kau offer untuk jaga anak dia sekejap. Untuk 1-2 jam sahaja. Kau ingat dia boleh ke keluar lama-lama tak teringat anak di rumah? 
So untuk 1-2 jam itu biar dia puas meluang masa untuk diri sendiri, melayan diri sendiri tanpa dengar tangisan anak-anak.
Kemana dia pergi itu terpulang.mungkin dia ingin ke spa untuk bermanja,mungkin ingin dapatkan rawatan urutan,mungkin beliau nk ke gym bg sihatkan badan. Mungkin pg shoping membeli barangan sendiri.

Dengan cara tu dia bukan hanya ‘heal’ diri sendiri dia juga selamatkan anak-anak daripada hadap seorang ibu yang bertukar jadi naga hanya kerana perkara kecil seperti tertumpah air. 

Ini mungkin benda remeh bagi sesetengah orang, “Elehhh alaasan je tu, dah jadi mak kena la jaga anak nak buat macam mana?”  
Sebabkan manusia macam ni la sebanyak mana ibu-ibu yang letih lelah jiwa raga mereka yang mulanya sangkakan mereka ‘supermom’ boleh buat semua benda, akhirnya collapse. 
End up dapat sakit mental. Benda ni tak jadi sehari dua, mungkin makan tahun. Tapi jika si ibu dah mula tunjuk tanda, tolong jangan ignore. Offer her a helping hand.
“Dah teruk nau aku tengok ko ni Limah, dah g la rehat aku jaga anak-anak ko kejap. Kalau ko nak keluar pun takpe aku jagakan. Have your time ok.” Offer pada limah kadang membuat ia senyun lebar.
Lagi indah andainya suami yang offer
“Letih ye sayang? Meh abang jaga bebudak ni, sayang p rehat dalam bilik, biar je la dulu dapur and rumah sepah. Nanti abang settlekan.” Atau abg dh booking tukang urut , syg rehat betulkan urat dulu

Dia dah hadap 24jam apa salahnya untuk dia ignore untuk beberapa ketika dan biar orang lain handle. 
Sebagai ibu juga perlu tahu limit jangan nak jadi supermom sangat. Accept and embrace ourselves. Is ok rasa down seketika rasa nak bersendiri seketika. 
Kalau takde orang nak tolong jagakan anak-anak cari orang yang boleh dengar apa kita nak cakap tanpa judge kita.
At the end of the day, Allah is there for us let’s strengthen our inner self dengan DOA dan SOLAT. 
Semoga Allah bantu semua ibu-ibu yang struggle setiap hari untuk ikhlas. Moga mereka yang terdekat diberi hikmah untuk meringankan ibu-ibu, bantu elak depresi.

Urutan bekam wanita 018 9009493

Persediaan ruang rawatan di rumah

layout bilik rawatan

 

untuk tempahan rawatan sila whatsapp saya di 0189009493

Bersama kak marlina bekam pro

En Zahrin , kak nita dr opah nita & Pn aida (ajk it persatuan Perhijam )

Ustaz Din pengamal perubatan Melayu tradisional dan rawatan islam.

Dr Harun Mat Piah

Seminar Akta Perubatan Tradisional dan compimentari Malaysia & marhabah gaya hidup sihat 2018
.
Membincangkan akta perawatan dr kementerian kesihatan Malaysia
.
Terdapat garis panduan baru mengenai perubatan tradisional yg perlu di patuhi oleh pengamal perubatan Malaysia xkira bangsa apa dan rawatan apa.
.
.
Marhabah gaya hidup sihat,memperkenalkan ilmuan pengkaji kitab-kitab perubatan Malayu lama ..Memperkenalkan berberapa buah buku untuk rujukan pengamal dlm bidang perawatan dahulu dan sunnah.

Tajuk: kitab tib sebagai wadah ilmu dan Amalan perubatan melayu
Penceramah: Dr Harun Mat Piah

Dan

tuan syekh Pengerusi
Pusat perubatan Qalam laduni

.
Nor Azura idris
Azura spa and wellness
018 900 9493
#urut #bekam #facial #spa
#bekamwanita #bekamkerumah

Butik yang menjual kelengkapan ibu bersalin

Majlis perasmian butik Tatèh Wangsa Maju.

Sebelah sy Datin Amirah Owerner Butik Tatèh wangsa maju.

Kanan Amyra rosli dijemput untuk potong reben pada majlis itu.
.
Butik Tatèh
Adalah butik yang menjual kelengkapan ibu mengandung dan juga bayi
Terdapat juga produk makanan untuk bayi bermula 6bulan.

Harga lebih murah dr kedai butik lain
Pakaian bayi banyak pilihan
Bengkung ibu dalam pantang juga ada di jual
Set pengurusan taham uri (myuri) ada d jual.
Makanan untuk kesihatan ibu juga ada.

Location butik tatèh ni sebaris dgn butik anak ku wangsa maju / zawara cafe.

Nor Azura idris

Tukang urut bersalin kuala lumpur

FACIAL WANITA KE RUMAH

Print

PERHIDMATAN FACIAL WANITA KE RUMAH SEKITAR KUALA LUMPUR

Rawatan yang di buat termasuk rawatan bekam dan urutan wanita ke rumah

aktiviti dan oersijilan saya boleh dilihat di fb page bekam wanita atau insta bekam wanita.

harga facial bermula Rm60 bagi normal skin

dan 60-100 bagi skin yang bermasalah

Facial ke rumah

Adakah kulit wajah anda suram,kusam dan muram dek kerana masalah tona kulit wajah tak sekata? Jerawat? Jeragat? Parut kehitaman? Garis halus mula timbul? Kulit tak bermaya dan hilang seri?

Wah banyak soalan saya tanya. Ye la nk berikan harga super murah pada pelanggan sy Facial bermula Rm 60 je tau.

Apa rawatan yang akan di buat
cleansing Milk
cleansing Jel
Srub
Urut wajah
Masker

Rawatan 1jam setengah wah lama nya apa lagi yg dicucinya.. banyak lagi step facial yg sy akan buat, tp rugi jika sy beritahu anda.

Rawatan Facial boleh ke rumah anda atau ofice anda sekitar kuala lumpur.

Nor Azura Idris
018 900 9493

URUTAN WANITA BERGERAK

service urut badan wanita dan bekam wanita bergerak terus ke rumah anda

Kebaikan rawatan badan

  • Meningkatkan pengaliran darah
  • Memperbaiki systerm pernafasan
  • Mengurangkan kesakitan otot
  • Bantu meredakan tekanan penat berkerja
  • Bantu mengurangkan ketegangan urat

sekiranya anda mengalami sakit badan, inginkan rawatan permulihan, rawatan untuk wanita, juruurut ke rumah wanita. azura boleh ke rumah anda

servis urut dan bekam ke rumah pelanggan untuk wanita sekitar kuala lumpur dan selangor

  1. Mudah dan selamat
  2. Juru urut berpegalaman
  3. Anda tak perlu penat mencari spa
  4. Selesai rawatan boleh terus rehat
  5. Masa rawatan yang fleksible
  6. Jimat masa dan duit minyak
  7. Malah membantu anda untuk menjaga anak di rumah

 

Untuk tempahan sila whatsapp 0189009493

hanya whatsapp sahaja sy akan reply

 

Promosi 3 dalam 1

Assalamualikum
Selamat malam
😍😍😍😍😍😍😍

Servis manjakan diri pada minggu ini
🤓🤓🤓🤓🤓🤓

Alamak sejuk la nk mandi minggu ni,maklum la hujan setiap hari.☔☔☔
Ramai kenalan yg update status air shower🚿 mcm ais batu ,dh tak payah pg oversea
🗻🗻🗻⛄☃
Haaaa so u alls mandi kerap ke tidak setiap hari.

Jgn la takut dgn air sejuk, bagus juga mandi air sejuk untuk rawatan system badan kita.. memberikan haba2 kepanasan keluar tau.

Sy kalau blh nk mandi lama-lama rasa mcm tenang je.Nikmat dibawah pancuran air mcm berada di air terjun.

Eh cerita bab mandi air sejuk ni..minggu ni sy nk buat promosi la manja-manjakan diri dgn Urut berlulur supaya daki2 hilang. Kulit cerah mulus. Pastu mandi air sejuk.

Nk cerita lebih pon tak pandai sbb bila sy ke rumah pelanggan sy jenis tak kira waktu ,kadang borak2 lupa nk balik.

Cuma adakah anda semua selesa dgn rawatan dgn sy.

Jika ya pasti anda tak melepaskan perluang grap pakej minggu ni.

Nor Azura idris
018 900 9493

*Whatsapp Broadcast*

Bekam dan urut wanita Ampang

Perhidmatan bekam wanita dan urut wanita ampang

Kawasan yang sy boleh datang membuat rawatan sekitar Ampang pada waktu malam seperti
🚗bekam wanita Pandan Indah
🚗bekam wanita Pandan Jaya
🚗bekam wanita Taman Dagang
🚗bekam wanita Taman Cahaya
🚗bekam wanita Cempaka LRT
🚗bekam wanita PPR Ampang Hilir
🚗bekam wanita Bandar Baru Ampang
🚗bekam wanita Tesco Ampang
🚗bekam wanita Pandan Mewah
🚗bekam wanita Paragon
🚗bekam wanita Taman Muda
🚗bekam wanita Taman Kosas
🚗bekam wanita Bukit Indah
🚗bekam wanita Taman Lembah Jaya
🚗bekam wanita Bukit Belacan
🚗bekam wanita Taman Nirwana

#bekamwanita #bekamkerumah

Bekam dalam Uia

Harini sy masuk dlm uia untuk bekam pelajar wanita.

Bekam wanita ke kolej, mahallah

Bekam wanita Bandar Tasik Selatan

Assalamualikum

Masih mencari jurubekam , urutan wanita terus ke rumah

Harini sy bekam wanita dan urut wanita ke Taman Castlefield

Selain kawasa ini saya juga boleh ke rumah sekitar tbs dan sg besi

Bekam wanita memberikan kelebihan bagi anda yang susah untuk ke pusat rawatan

Pada tahun 2018 adalah tahun ke 7 sy dalam bidang rawatan ini.

Anda boleh follow ig sy :bekam wanita @ fb :bekam wanita

018900 9493

Previous Older Entries

Bekam Azura

0189009493 0122264478
Temujanji
Isnin-Jumaat =MALAM
Sabtu=4petang dan MALAM
Ahad-8pg-MALAM


Sila buat temujanji SEHARI SEBELUM
(SMS NAMA_JENIS RAWATAN_TARIKH_WAKTU KE 0189009493 Whatsapp 0122264478

azura

018-9009493
isnin - jumaat 8malam-11malam
sabtu 4petang-11 malam
ahad 8pagi-11malam

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930