Bekam urutan ampang 


Perhidmatan Rawatan yang dilakukan seperti

Urutan Badan

Urutan Bersalin

Bekam Wanita

Facial wajah

Terapi Ibu dalam pantang
Terus ke rumah anda

Untuk tempahan rawatan boleh

Hubungi no hp sy 018 9009493
.

#bekam #bekamampang #bekamwanita #bekamwanitanosatumalaysia #bekamkerumah #urutbersalin #urutwanita #urutbadan #uruttradisional 

Advertisements

Urut dan Bekam

Menyediakan urutan dan bekam pada wanita

HARi ini sy masih lagi membuat rawatan urutan dan bekam

.

Esok selasa sy akan bercuti utk pulang ke kampung halaman 

Bagi menyambut hari raya 

.

Untuk tempahan rawatan boleh

Hubungi no hp sy 018 9009493
.

#bekam #bekamampang #bekamwanita #bekamwanitanosatumalaysia #bekamkerumah #urutbersalin #urutwanita #urutbadan #uruttradisional 

Bekam wanita Pandan Indah

Hari ini sy merawat pelanggan di pandan indah

 

RawAtan bekam sedang dijalan kan.

Pelanggan akan menulis buku maklumat pelanggan sebelum rawatan dijalankan

.

Pn Azura akan mengambil bacaan tekanan darah dan jika pelanggan berumur,berisiko bacaan gula akan di ambil.

.
Terapi bekam wanita harga Rm100

Trasport caj akan dikenekan mengikut jarak & tol.

.

Nor Azura idris

#bekam #bekamwanita #bekamkerumah #bekamampang #urut #urutbadan #urutbersalin 

Nak tahu detail contect saya

http://www.wasap.my/60189009493

Perhidmatan Bekam Di Pejabat UMW

SATU KERJAYAAN BUAT KAMI
.
automotive industries sdn bhd @ dikenali sebagai UMW TOYOTA Motor Sdn Bhd, Pengeluar ekzos & component yg berkaitan ekzos.
.
Terima kasih pada automotive industries sdn bhd.
Kerana menjemput kami utk membuat terapi di sini selama 3 hari.
.
Bersama sy hari ini
Muhamad Shukor Darusa
Nor Azura Idris
Nur Medina

Perhidmatan bekam wanita ampang

Rawatan bekam bagi wanita ini dilakukan rumah ke rumah pelanggan. Jadinya pelanggan hanya perlu sediakan

  • Tilam kecil atau toto
  • Bantal kecil
  • Kain batik
  • Kain tuala

Peralatan bekam lain akan di sediakan oleh saya .

.

Esok masih ada kekosongan bekam pada waktu petang dan malam.

.

Hubungi Azura 018 9009493 untuk temujanji whatsapp sahaja.

Kursus bimbingan dan didikan anak anak kurang upaya

Bekam dan urut Ampang

#nasimanggey #kelapabaldi

Ini warung kita Bandar Baru Ampang

Ye sy berada sekitar sini untuk memberikan rawatan Urutan badan wanita & Bekam wanita

Ikuti sy di media sosial Insta Bekam Wanita

.

Membuat rawatan bekam dan urutan hanya utk wanita, isteri, kakak.

Terus ke rumah anda sekitar ampang.

Tempahan rawatan 018 9009493

Bantu isteri elak depresi

​Sebenarnya tak susah sangat untuk elakkan depresi seorang surirumah yang 24 jam hadap dinding rumah yang bisu dan anak yang sering menangis.

Especially kalau kau orang yang dekat dengan mereka. Suami. Kakak. Adik. Abang. Jiran.

Cukup kau bagi dia masa bersendiri tak pegang anak, tak hadap sinki dapur yang belengas, rumah sepah, bagi dia masa untuk diri sendiri. 

Kengkadang kalau dia cakap dia nak keluar kejap cari itu ini, kau kena faham yang dia cari bukan barang sangat pun tapi dia sedang cari diri dia yang hilang tenggelam dalam rutin harian. 

Kau offer untuk jaga anak dia sekejap. Untuk 1-2 jam sahaja. Kau ingat dia boleh ke keluar lama-lama tak teringat anak di rumah? 
So untuk 1-2 jam itu biar dia puas meluang masa untuk diri sendiri, melayan diri sendiri tanpa dengar tangisan anak-anak.
Kemana dia pergi itu terpulang.mungkin dia ingin ke spa untuk bermanja,mungkin ingin dapatkan rawatan urutan,mungkin beliau nk ke gym bg sihatkan badan. Mungkin pg shoping membeli barangan sendiri.

Dengan cara tu dia bukan hanya ‘heal’ diri sendiri dia juga selamatkan anak-anak daripada hadap seorang ibu yang bertukar jadi naga hanya kerana perkara kecil seperti tertumpah air. 

Ini mungkin benda remeh bagi sesetengah orang, “Elehhh alaasan je tu, dah jadi mak kena la jaga anak nak buat macam mana?”  
Sebabkan manusia macam ni la sebanyak mana ibu-ibu yang letih lelah jiwa raga mereka yang mulanya sangkakan mereka ‘supermom’ boleh buat semua benda, akhirnya collapse. 
End up dapat sakit mental. Benda ni tak jadi sehari dua, mungkin makan tahun. Tapi jika si ibu dah mula tunjuk tanda, tolong jangan ignore. Offer her a helping hand.
“Dah teruk nau aku tengok ko ni Limah, dah g la rehat aku jaga anak-anak ko kejap. Kalau ko nak keluar pun takpe aku jagakan. Have your time ok.” Offer pada limah kadang membuat ia senyun lebar.
Lagi indah andainya suami yang offer
“Letih ye sayang? Meh abang jaga bebudak ni, sayang p rehat dalam bilik, biar je la dulu dapur and rumah sepah. Nanti abang settlekan.” Atau abg dh booking tukang urut , syg rehat betulkan urat dulu

Dia dah hadap 24jam apa salahnya untuk dia ignore untuk beberapa ketika dan biar orang lain handle. 
Sebagai ibu juga perlu tahu limit jangan nak jadi supermom sangat. Accept and embrace ourselves. Is ok rasa down seketika rasa nak bersendiri seketika. 
Kalau takde orang nak tolong jagakan anak-anak cari orang yang boleh dengar apa kita nak cakap tanpa judge kita.
At the end of the day, Allah is there for us let’s strengthen our inner self dengan DOA dan SOLAT. 
Semoga Allah bantu semua ibu-ibu yang struggle setiap hari untuk ikhlas. Moga mereka yang terdekat diberi hikmah untuk meringankan ibu-ibu, bantu elak depresi.

Urutan bekam wanita 018 9009493

Hari sunnah berbekam

Assalamualikum
Selamat pagi dan tengah hari.
.
Moga pelanggan bekam wanita azura sentiasa sihat.

Untuk maklumat tarikh sunnah berbekam bulan ini pada.

4/4/2018
6/4/2018
8/4/2018

Berkemungkinan pada 8.4.2018 sy x membuat rawatan bekam kerana ada program di luar KL.
.
Jadinya, ambil masa yg ada rebut perluang dgn tarikh yg ada minggu ni sehingga jumaat.

Terima kasih semua
😘😘😘😘😘😘😘

Azura 018 900 9493

Interview bekam wanita

Saya Nur Adriana, pelajar tingkatan 6 Smk Puterijaya, kl. Saya ada buat kajian berkaitan rawatan bekam. Blh sy interview akk..

Of coz boleh..

Job done harini sedikit info rawatan bekam utk adik ni sebagai panduan
.
Moga lulus STPM tahun ni.
.
Terima kasih sbb sudi interview hakak yg tak seberapa pandai ni.
.
Nor Azura Idris
Azura Spa And Wellness

Urut berlulur dan tungku tuaman

#tungku #tuaman #lulur

Urutan berlulur badan
Tungku tuaman 1 badan
.
Kali ini pelanggan meminta untuk melebihkan waktu tungku di bahagian
Bahu dan perut
.
Oleh kerana penat melakukan kerja di pejabat, pelanggan mempunyai masalah ” cepat kebas pada pergelangan tangan sehingga siku”

Sy suggestkan supaya melakukan senaman pergerakan tangan dan jari supaya alairan darah pada system tangan berjalan dgn lancar.
.
Faktor kebas ini mungkin di sebabkan juga oleh saraf tersepit/terhimpit/tertekan apabila tangan sentiasa berada di atas meja kerana menaip keybord & pergerakan hanya menggunakan mouse.

Nor Azura Idris
Azura spa And Wellness
018 900 9493

Promosi masih berlangsung

Facial wajah normal

.

Facial biasa sahaja ,deep clensing

Urutan di bahu

Totok wajah

Urut kepala

.

Ketiga urutan ini membantu masalah kerap sakit kepala , migrin.

Facial wajah ini termasuk

Mencuci muka

Scrub wajah

Masker wajah

.

Tempahan rawatan

018 9009493

Promosi lulur badan

Urut badan menggunakan lulur

Tak menggunakan minyak urut.

Lulur badan mampu mencerah kan kulit .

Membuang daki kotoran pada permukaan kulit

.

Melembut kan kulit

Mewangikan kulit

Faktor diatas disebab kan oleh

Lulur yang digunakan kaya dgn pelembab ,wangi asli,mempunyai bijian halus.

Pakej sah sehingg 30mac 2018

Nor Azura Idris

Azura Spa And Wellness

Bekam wanita Ampang

Harini sy ke condo Elements Ampang bagi membuat

Urutan

Dan

Bekam badan

.

Pelanggan kalini dr Russia yg baru sampai di Malaysia.

Ingin mencuba bekam. Teruja betul sis tu.

.

Bertukar cerita kehidupan.

Sambil membuat rawatan bekam

.

Nor Azura Idris

018 900 9493

Urutan wajah

Kelebihan urut wajah

Untuk mereka yg tidak mempunyai jerawat di wajah yg aktif sahaja urutan wajah dibuat.
.
Mereka yg memilih berurut dengan saya.
Sy akan mulakan urutan di wajah tengkuk dan kepala.
.
Selepas itu baru urutan tradisional badan di buat dr kaki
.
Contoh sy akan mulakan

Urut terlentang
Urut dada -atas bahu-wajah – kepala
Urut kaki – betis-peha-tangan sebelah kiri
Urut kaki-betis-peha-perut-tangan kanan

Urut meniarap ke berlakang
Urut kaki – betis-peha-pinggang-badan-ketiak-tangan kiri
Urut kaki-betis-peha-pinggang – badan-ketiak-tangan. Kanan

Urut dlm keadaan duduk
pinggang – bahu-kepala atau
Pinggang – bahu- ketiak- kepala

.
Kelebihan urut wajah
.
Melancarkan aliran darah
Membuatkan kulit pipi lagi anjal
Membantu menghilangkan sakit kepala
Merawat dan melembutkan urat tengkuk
Memicit urat di atas bahu memberikan rasa ringan bebanan stress
Mencerahkan dan merehatkan mata
Memberikan rangsangan pada telinga untuk pendegaran .
Urutan pada kening sangat2 membantu
bagi meringankan masalah sakit kepala.

Nor Azura idris
Azura spa and wellness
0189009493

Previous Older Entries

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

December 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31