Bekam Promosi Ramadhan

Masih menerima booking rawatan bekam untuk harga promosi

 

Harga bekam promosi ramadhan

Rm 100bekam unlimited cup seorang.

Advertisements

Promosi Bekam Urut

Assalamualaikum wbt…Di kesempatan ini,

Saya dengan rasa rendah diri,

Setulus ikhlas hati ke hati,

Memohon maaf sepuluh jari,
Kiranya ada salah silap selama ini,
Sama ada yang disedari mahupun tanpa disedari.
Muhasabah insani…
Semoga puasa, amalan, ibadah serta munajat muslimin muslimat semua diberkati serta dirahmati Allah swt.

In shaa Allah, aamiin ya Rabbal’aalamiin..
Ahlan wasahlan ya Ramadan.

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Promosi Sepanjang Ramadhan dr Azura Spa And Wellness.

Tempahan boleh whtsapp di 0189009493

Atau klik di sini

http://www.wasap.my/+60189009493

Promosi ini hanya sah sehingga 1 syawal.

Segarkan badan sebelum Exam

Perhidmatan Bekam untuk segarkan badan


“Bersama Penulis Buku “AKU BUDAK MEDIK & STETOSKOP AKU BUDAK MEDIK Adik Amalina Nudin .Bual bicara ilmu kedoktoran dan Alternatif sambil buat bekam.

Akak Azura saya dh habis HO, hujung bulan ni final exam dh. Nk cuba bekam bagi kesegaran badan.Maklum la masa skrg ni hari-hari pegang buku” 

​Kak lps bekam sy rasa segar. Banyak ketara selepas berbekam. 

Fokus perhidmatan bagi Bekam wanita.


Saya Nor Azura idris membuat bekam wanita , bekam perempuan.

Perhidmatan Bekam Wanita ini di buat sekitar kuala lumpur dan selangor. Pusat bekam sy di Ampang.

.

Jika anda ingin review folio perniagaan sy dan aktiviti boleh lihat di insta : Bekam Wanita , fb page: bekam wanita .

Segala pertanyaan rawatan bekam wanita blh berhubung di talian 0189009493 Azura.

Inginkan wajah tiada jerawat sebelum Raya

Bekam sebagai iktiar salah satu perubatan yg boleh di cuba. Mcm kita buat facial, harapan nk cantik,tp ada jgk lps tu jerawat makin banyak lps rawatan. Ada kebaikan, ada kelemahan.Mohon pada Allah kebaikkan. Sy cuma membuat rawatan berdasarkan ilmu yg ada. 

Bila tinggal parut baru boleh buat rawatan kaedah lain plk.
Sebab tu sy belajar bekam , sy bljr Perhidmatan Estetik. Keduanya ada kaitan utk kita gunakan.

Wanita dan kecantikan tak dapat dipisahkan.

Anda rasa nk raya kulit muka cantik , dr muka jerawat bernanah,berbatu mulakan bekam dr Sekarang. Jgn 2minggu nak Raya baru nk cari Rawatan Bekam Wajah. Rawatan bekam misti ada RAWATAN SUSULAN @ Perunding Susulan.

Jgn balik terus diam seribu bahasa pastu appy plk produk ABCD.

.

Yg dtg pada sy kebanyakkan muka “KRITIKAL infaction, skin sensetive, akne vulgaris , akne rosasea jerawat sana sini” “Komedon” “Papul” “Pustul” xyah cakap la bersepah kt muka.
Sy buat Rawatan Tak macam awak pegi kedai bekam lain. BERBEZA RAWATAN SY DGN MEREKA. 
Boleh dikatakan yg dtg balik berpuas hati. 
Kalau muka dh cantik tiada jerawat sy xkan buat bekam jerawat aka bekam seri wajah sbb rawatan sy Fokus pada bekam Jerawat ,kulit bermasalah.
Nor Azura Idris

Azura Spa And Wellness

0189009493

Bekam jerawat

Tarikh sunnah berbekam 17/19/21 bulan islam

May 2017
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031